Tenten

Tentenverhuur

Een serieuze tent nodig voor een wat grotere groep? Bij de Scouting Tono-groep is het mogelijk om een tent te huren van 5 x 8 meter.

Mogelijkheden

De zijkanten van deze tent zijn twee meter hoog. Het is mogelijk om alleen het dak op te zetten, en dit als een afdak te gebruiken. Natuurlijk is het ook mogelijk om alle zijkanten wel op te hangen, maar er kan voor gekozen worden slechts om de helft van de oppervlakte de zijkanten op te hangen, en de andere helft als afdak te gebruiken. De tent wordt geleverd zonder grondzeil.

Hints & Tips

De tent is met slechts twee personen op te zetten, mits er voldoende ervaring met deze tent aanwezig is. We adviseren de tent met minimaal vier personen op te zetten. Een uitleg voor het opzetten van deze tent wordt meegeleverd.

Grondzeil

Het is mogelijk een passend grondzeil apart mee te huren. Dit grondzeil is gemaakt van zware kwaliteit duurzaam PVC. Het grondzeil bestaat uit drie delen die samen precies 5 x 8 meter zijn.

Prijzen

Het huren van deze tent kan al voor € 75,= per dag of € 100,= voor een weekend (vrijdagavond tot zondagavond). Het meehuren van het grondzeil is € 25,=.

Borgsom

Voor de huur van de tent betaalt u vooraf € 150,= borgsom. Dit bedrag krijgt u na afloop van de huurperiode uiteraard retour als de tent schoon wordt ingeleverd. Eventuele schade aan de tent of bijbehoren wordt hier eerst mee verrekend. Mocht de schade de € 150,= overstijgen, dan blijft u aansprakelijk voor het volledige bedrag van de schade. Schade wordt gerekend tegen vervangingswaarde.

Informatie

Mail gerust eens als je nog vragen hebt of om vrijblijvend te komen kijken. Inlichtingen en reserveringen bij de beheerder:
J. Lemmen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor dringende zaken kan je ook bellen: 06-12525999

Scouting Tono-groep

Verhuur Scouting Tono-groep - Tenten

verhuurtitel2.jpg